Zupa z grzybami i gorgonzolą

Zupa z grzybami i gorgonzolą
Zupa z grzybami i gorgonzolą może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten przepis służy 6. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką gorgonzolę, rosół z kurczaka, sherry i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Grzybowa Gorgonzolan Ale Zupa, Mushroom ' N Gorgonzola Bundles, oraz Mini Grzyb & Gorgonzola Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce 2 łyżki masła w patelni i roztopić na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, czosnek i grzyby. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i grzyby zmniejszyć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia.
3
W międzyczasie umieść pozostałe 2 łyżki masła w garnku i rozpuść na średnim ogniu. Wymieszać z mąką; gotować i mieszać, aż mieszanina zmieni kolor na złoty kolor, o 5 protokół. Stopniowo wlać bulion z kurczaka, pół na pół, 1/2 łyżeczki soli i rozmaryn; wymieszać, aby wymieszać składniki. Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać ser gorgonzola i mieszaninę grzybów do mieszaniny rosołu z kurczaka; przynieść zupę na wolnym ogniu i gotować 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Połowę zupy przełożyć do blendera. Zmiksować na gładką masę i powrócić do garnka. Wymieszać sherry, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
5
Udekorować świeżą pietruszką, w razie potrzeby, podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn