Zupa z groszku i boczku
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa Pean z boczkiem o czarnych oczach może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 279 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką pieprz, ziemniaki, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Black-Eyed Peas with Bacon, Gulasz z kapusty, czarnuszki i boczku, oraz Sałatka z czarnego groszku z boczkiem kanadyjskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogniu.
Odcedzić tłuszcz i umieścić cebulę w garnku. Gotować i mieszać do miękkości.
Wymieszać w kostkach bulionowych do rozpuszczenia. Wymieszać z black-Eyed peas, doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Umieść ziemniaki w garnku i kontynuuj gotowanie 15 minut, lub aż fasola i ziemniaki będą miękkie.