Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons

Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons
Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 237 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz groch, ziemniaki, spakuj paluszek rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa grochowa z grzankami Czarnego Kota, Zupa grochowa z szynką i grzankami, oraz Zupa Grochowa Z Grzankami Czarnego Kota-W.

Instrukcje

1
Groszek i ziemniaki przełożyć do dużego rondla, a następnie wlać bulion. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż kawałki ziemniaków będą miękkie. W międzyczasie grilluj paluszki rybne zgodnie z instrukcjami paczki, aż zostaną ugotowane i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokroić w kostkę i ogrzać.
3
Jedną trzecią grochu i ziemniaków wyjąć z patelni łyżką szczelinową i odstawić. Resztę zupy zmiksować na gładką masę, następnie wymieszać pesto z zastrzeżonymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4 łodygi Selera Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm4 łodygi Selera Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
Rozgrzać i podawać w ciepłych miseczkach z palcem rybnym na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn