Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa z fasoli, bekonu i pieprzu może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka marchew, seler, fasola cannellini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Serowa Z Czerwoną Papryką I Boczkiem, Zupa Z Czarnej Fasoli I Papryki, oraz Zupa kapustna Savoy z boczkiem i czarnym pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu, podsmażyć boczek, aż będzie chrupiący.
Wymieszać z cukrem, mielony czarny pieprz, pieprz cayenne, czosnek w proszku, cebula w proszku, liść laurowy, tymianek i sos Worcestershire. Teraz wlej tylko niewielką ilość wywaru z kurczaka, aby odgazować patelnię. (Uwaga: usuwa to wszystkie karmelizowane cząstki z dna patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Całe świeże Jalapeno
(wątroba I Szyja Usunięte)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
Słonina Wieprzowa
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać fasolę i resztę bulionu i nadal gotować na średnim dużym ogniu przez 10 do 15 minut, lub aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
W robocie kuchennym lub blenderze przecier 3 filiżanki zupy na raz, dostosowując przyprawę w razie potrzeby. Do garnka wrzucić całą puree, wymieszać z natką pietruszki i pokruszonym boczkiem i dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych