Zupa Z Dzikiego Ryżu Sherry
Zupa z dzikiego ryżu Sherry jest bezglutenowe zupa. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziemniaków russet, sól i pieprz, ryż, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
W 4-do 5-quart patelni na dużym ogniu, wymieszać boczek często aż chrupiące, o 5 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Wyrzucić kapiele z patelni lub zapisać do innych zastosowań.
Tymczasem szoruj i obieraj ziemniaki.
Pokroić na kawałki 1/2 cala.
Na tej samej patelni połączyć ziemniaki, ryż, cebulę, 4 szklanki bulionu i tymianek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest tender do gryzienia, 1 do 1 1/4 godziny.
Dodaj pozostałe 2 szklanki bulionu, sherry i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, tłucząc kawałki ziemniaków z boku patelni łyżką. Zmniejszyć ogień i dusić do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Zupa z chochli do misek. Wierzch równo z gotowanym boczkiem.
Dodać sól i pieprz do smaku.