Zupa Z Dzikiego Ryżu Minesota

Zupa Z Dzikiego Ryżu Minesota
Zupa z dzikiego ryżu Minesota może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka ryżu, łodygi selera, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
2
Porów przeciąć na pół wzdłuż. Dokładnie spłucz zimną wodą i pokrój każdą połowę w plasterki o średnicy 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
WodaWoda
3
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodaj pory, seler, i grzyby; smażyć 10 minut lub do miękkości. Wymieszać 6 szklanek bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SelerSeler
BulionBulion
PorPor
5
Dodać ryż i kolejne 3 składniki( przez pieprz); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 45 do 55 minut lub aż ryż " popped."
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RyżRyż
6
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Połączyć mąkę i 1 szklankę bulionu, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać mieszankę bulionu do zupy. Gotować na średnim ogniu 2 minut lub aż lekko gruby, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać kurczaka, pół na pół, Wino i musztardę. Gotować 2 minuty lub tylko do dokładnie ogrzanego (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
BulionBulion
ZupaZupa
WinoWino
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn