Zupa z dzikiego ryżu Minesota może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka ryżu, łodygi selera, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
2
Porów przeciąć na pół wzdłuż. Dokładnie spłucz zimną wodą i pokrój każdą połowę w plasterki o średnicy 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
Woda
3
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Dodaj pory, seler, i grzyby; smażyć 10 minut lub do miękkości. Wymieszać 6 szklanek bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Seler
Bulion
Por
5
Dodać ryż i kolejne 3 składniki( przez pieprz); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 45 do 55 minut lub aż ryż " popped."
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Ryż
6
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
7
Połączyć mąkę i 1 szklankę bulionu, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Dodać mieszankę bulionu do zupy. Gotować na średnim ogniu 2 minut lub aż lekko gruby, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać kurczaka, pół na pół, Wino i musztardę. Gotować 2 minuty lub tylko do dokładnie ogrzanego (nie gotować).