Zupa z dzikiego ryżu i grzybów

Zupa z dzikiego ryżu i grzybów
Dziki ryż i zupa grzybowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.52 za porcję. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ciężką śmietanę do ubijania, ryż, pancetta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Zupa Ryżowo-Grzybowa Z Dzikim Ryżem, Dziki ryż z zupą grzybową, oraz Zupa z dzikiego ryżu i grzybów.

Instrukcje

1
W średnim garnku umieść dziki ryż, sól i 8 szklanek zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia, niższe ciepło, aby utrzymać stały gotować, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i odstawić.
3
W międzyczasie włóż porcini do małej miseczki i wlej 1 1/2 szklanki wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić do miękkości, o 15 protokół.
5
W dużym garnku ugotuj 1 łyżkę. masło i pancetta na średnim ogniu, aż mięso renderuje część tłuszczu i staje się jaśniejszy różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać pieczarki i por. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby wydzielają płyn, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
W międzyczasie wyjąć porcini z płynu łyżką szczelinową (rezerwującą płyn), drobno posiekać i dodać do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Warzywa i pancettę posypać mąką i gotować, ciągle mieszając, aż mąka zacznie przyklejać się do dna garnka(zeskrobać jak najwięcej podczas mieszania).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj wino, zarezerwowany płyn z moczenia borowików (nalewaj powoli, aby pozostawić po sobie ziarno) i bulion. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień, aby utrzymać stały dusić i gotować 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Tymczasem połączyć pozostałe 4 łyżki. masło, pietruszka i pieprz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
11
Dodaj zarezerwowany dziki ryż do mieszanki warzywnej i gotować 10 protokół. Wymieszać śmietanę i gotować do gorąca, o 1 minutę. Zupę podzielić na 8 misek i podawać na gorąco, z odrobiną masła pietruszkowego na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn