Zupa z dzikiego ryżu może jestem tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sól, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
1
Ryż opłukać; odcedzić. W średnim rondlu, połączyć ryż, olej i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Tymczasem w dużym garnku gotuj cebulę, seler i marchew na maśle, aż warzywa będą prawie miękkie. Zmiksować w mące, gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Masło
Seler
Mąka Uniwersalna
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać bulion i ryż nieoczyszczony, doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Ryż
4
Wymieszać ze śmietaną, rozmarynem i solą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, o 20 minut lub do ryżu jest miękka.