Curry Wild Rice Soup może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 179 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jest idealny do Jesień. Mieszanka papryki, pietruszki, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Koszty It 1,01 zł za porcję-- uważamy to za tanie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ze spiżarni: zupa z dyni i dzikiego ryżu, Curry Sweet Potato & Wild Rice Soup, oraz Curry Chicken Wild Rice Chowder.
Instrukcje
1
W rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić do miękkości, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
3
Masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Podsmażyć cebulę na złoty kolor; dodać grzyby i seler. Gotować 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Zmniejszyć ogień do niskiego; wymieszać mąkę i gotować, stale mieszając, aż mieszanina będzie bąbelkowa. Stopniowo dodawaj bulion; zwiększ ciepło do średniej wysokości i doprowadzaj do wrzenia. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj gotowany ryż, pół na pół, sherry, sól, biały pieprz, curry, suchą musztardę, paprykę i trybula. Dusić do ogrzania.