Zupa Z Dzikiego Ryżu Brokułowego

Zupa Z Dzikiego Ryżu Brokułowego
Zupa z dzikiego ryżu brokułowego to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brokułów, kurczaka i ryżu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa Z Dzikiego Ryżu Brokułowego, Zupa Z Dzikiego Ryżu Brokułowego, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Brokułami Z Kurczaka.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz ryż, Zawartość opakowania przyprawowego i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając raz. Dodaj brokuły, marchewkę i cebulę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Dodać zupę i serek śmietankowy. Gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści. W razie potrzeby dodaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn