Zupa z dzikiego ryżu i grzybów z kurczakiem

Zupa z dzikiego ryżu i grzybów z kurczakiem
Zupa z dzikiego ryżu i grzybów z kurczakiem to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz tymianek, pieprz, czosnek w butelce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Zupa z kurczaka, grzybów i dzikiego ryżu, Krem z pieczarkami kurczak zupa z dzikiego ryżu, oraz Kremowa zupa z kurczaka z grzybami i dzikim ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 1/3 szklanki bulionu do wrzenia w średnim rondlu; dodać ryż do patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodaj cebulę i następne 4 składniki (przez tymianek) na patelnię; smażyć 3 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z masłem i grzybami; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pozostałe 2 2/3 szklanki bulionu, ryż, kurczak, sól, i pieprz na patelnię; gotować 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn