Zupa Z Dyniowca Podwójnego
Double-Butternut Squash zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 127 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brązowy cukier, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Podwójny Faszerowany Dyni, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Podwójnie Nadziewane dyni {Fridays with Rachael Ray}.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Migdały gotować w roztopionym maśle, aż jasnobrązowy, o 5 protokół.
Wlać 1 szklankę bulionu warzywnego do garnka; doprowadzić do duszenia i gotować do ogrzania, 1 do 2 protokół.
Wlać pozostały bulion do garnka; dodać dyni, marchew, cebula, i czosnek.
Wlać wystarczającą ilość wody do garnka, aby zapewnić warzywa są całkowicie zanurzone; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż marchewki są całkowicie miękkie i objętość płynu zmniejszyła się o około 1/3, 15 do 20 protokół.
Wlać mieszaninę bulionu do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości.
Do osobnego naczynia wlać przecieraną zupę. Wymieszać sos Worcestershire, cynamon, chili w proszku, brązowy cukier, i sól do zupy.