Zupa z dyni z Ravioli ze szpinakiem
Zupa z dyni z Ravioli ze szpinakiem wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ta zupa ma 200 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mielony cynamon, mielony imbir, szpinakowe ravioli wypełnione serem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ravioli z dyni z pesto szpinakowym, Indyjsko-tajski rosół z dyni i szpinakiem, oraz Ravioli Z Dyni.
Instrukcje
Umieść nasiona kminku i gałkę muszkatołową w dużym rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż lekko zbrązowieje. Wymieszać z masłem, i podsmażyć cebulę i pory do miękkości.
Wymieszać w squash, Wino, i rosół z kurczaka. Doprawić cynamonem i imbirem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj ravioli, i gotować 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Mikserem ręcznym puree mieszaninę zupy. Zmiksować w jasnej śmietanie, doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać z gotowanym ravioli tuż przed podaniem.