Zupa z dyni z prażonymi orzechami włoskimi

Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Zupa z dyni z prażonymi orzechami włoskimi może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, orzechy włoskie, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z pieczonej dyni z Ricottanem i prażonymi orzechami włoskimi, Pieczona dynia maślana z burakami, kozim serem, prażonymi orzechami włoskimi i miętą, oraz Zupa z dyni z tostami z szałwii i grzankami herbacianymi.
Instrukcje
Połącz squasha, olej, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 45 minut lub do miękkości.
Umieść połowę squasha, połowę mleka i połowę bulionu w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Przecieraną mieszaninę wlać do dużego rondla. Powtórz procedurę z pozostałą kabaczką, mlekiem i bulionem. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż do dokładnie ogrzanego (nie doprowadzić do wrzenia). Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Chochla 1 szklanka zupy do każdej z 8 misek; posypać każdą porcję 1 1/2 łyżeczki orzechów.