Zupa z dyni z Paleo Kick
Zupa z dyni Butternut z kopnięciem Paleo może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz miód, awokado, dynie maślane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Prosta Zupa Z Dyni {Paleo}, Zupa Dyniowa Paleo Butternut (Styl Indyjski), oraz Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić olej kokosowy w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju kokosowym, aż złoty kolor, 7 do 10 protokół.
Wymieszać squash, rosół z kurczaka, mleko migdałowe, cynamon, pieprz cayenne, gałka muszkatołowa, miód, i imbir razem w garnku z cebulą; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż squash jest przetargu widłowego, o 30 protokół.
Zupa Puree z mikserem zanurzeniowym.
Dodać awokado w małych partiach, pureeing każdy przed dodaniem następnego.
Porcje udekorować dodatkiem cynamonu i posiekanych orzechów pekan.