Zupa Z Dyni I Karmelizowanej Cebuli Z Pesto
Zupa z dyni i karmelizowanej cebuli z Pesto to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jeśli masz komercyjne pesto, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karmelizowana Cebula Butternut Squash Pesto Pizza, Dynia Maślana i karmelizowana cebula Focaccia, oraz Placki Z Dyni I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić dyni, wyciąć bok w dół, w naczyniu do pieczenia.
Wlać wodę na Głębokość 1/2 cala.
Piec w 375 przez 45 minut lub do bardzo miękkiej. Wyjąć miąższ; odstawić na bok.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 30 minut lub do złotego koloru, często mieszając. Wymieszać z winem i rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub aż cebula będzie miękka. Fajne 5 minut.
Umieść połowę mieszanki cebuli i połowę squasha w blenderze; proces z małą prędkością, aż będzie gładki. Powrót zupy na patelnię; powtórz procedurę z pozostałą Kabaczek i cebulę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub do dokładnie ogrzane. Chochla do misek; łyżka 1 łyżeczka pesto do środka każdej miski. Zawirować zupę i pesto razem za pomocą końcówki noża.