Zupa z dyni i jabłek
Butternut Squash i zupa jabłkowa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, szałwię, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Zupa Z Dyni I Jabłek, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Saute dyni, por, marchew, i seler na gorącym maśle, aż warzywa zmiękną, 10 do 12 protokół.
Wymieszać jabłka, tymianek i szałwię do mieszanki squasha; wlać bulion z kurczaka i cydr. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć garnek pokrywką i gotować, aż warzywa i jabłka będą miękkie, o 30 protokół.
Zupę wyjąć z ognia i lekko ostudzić, około 10 minut.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości. Mieszankę odstawić do garnka i doprawić solą do smaku.
Poszczególne porcje udekorować pokruszonym boczkiem.