Zupa z dyni i jabłek

Zupa z dyni i jabłek
Butternut Squash i zupa jabłkowa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, szałwię, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Zupa Z Dyni I Jabłek, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Saute dyni, por, marchew, i seler na gorącym maśle, aż warzywa zmiękną, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dyniowate Z Jadalną SkórkąDyniowate Z Jadalną Skórką
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
MasłoMasło
SelerSeler
PorPor
3
Wymieszać jabłka, tymianek i szałwię do mieszanki squasha; wlać bulion z kurczaka i cydr. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć garnek pokrywką i gotować, aż warzywa i jabłka będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CydrCydr
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Zupę wyjąć z ognia i lekko ostudzić, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
5
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości. Mieszankę odstawić do garnka i doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
6
Poszczególne porcje udekorować pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn