Zupa z dyni i gruszek

Zupa z dyni i gruszek
Need a zupa bezglutenowa? Zupa z dyni i gruszki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa Z Dyni I Gruszek, oraz Zupa Pieczona Z Dyni I Gruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-litrowym roztopić masło na średnim ogniu, dodać i pocić cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj squasha i gruszki i pot tych zbyt trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Wlać bulion, wystarczy zanurzyć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodać gałązkę rozmarynu i doprowadzić do duszenia i gotować, aż squash jest przetargu widłowego o 15 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5
Usuń rozmaryn. Puree z blenderem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
6
Dodać odrobinę śmietany i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn