Zupa Z Dyni Do Zbioru
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Zupa z dyni może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, mielona gałka muszkatołowa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Przyprawiona Zupa Z Dyni Żniwnej, Dip Z Dyni Harvest, oraz Zbierz Ciasto Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Dynie przeciąć na pół i zebrać nasiona. Spryskaj arkusz ciasteczek nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść dynie, strona ciała w dół na blasze ciastek i piecz do miękkości w dotyku, o 45 protokół.
Wyjąć dynie z piekarnika i ostudzić. Gdy dynie są chłodne zeskrobać mięso ze skórek do robota kuchennego. Odrzuć Skórki.
Do dyni i puree dodać bulion z kurczaka.
Wlać zupę do dużego rondla i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Wymieszać ze śmietaną, gałką muszkatołową, szałwią i solą.
Dobrze wymieszać i zdjąć z ognia.
Podawać z odrobiną kwaśnej śmietany