Zupa Z Dyni Curry
Curry Butternut Squash zupa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz cebulę w proszku, skórkę z limonki, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Spróbuj Zupa z dyni z curry pestek dyni, Zupa Z Dyni Curry, oraz Zupa Z Dyni Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżką miąższ z dyni. W średnim rondlu połączyć bulion, miąższ dyni, czosnek w proszku, cebula w proszku, curry w proszku, sól i pieprz. Ustaw garnek na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia, o 10 protokół. Zupa Puree z blenderem zanurzeniowym do uzyskania gładkiej konsystencji. Chochla do misek.
Podawać z odrobiną Kremy limonkowej i w razie potrzeby udekorować skórką z limonki.
W małej misce połącz śmietanę, skórkę z limonki i sok z limonki.
Trzepaczka do połączenia.