Zupa Z Dyni Curry

Zupa Z Dyni Curry
Zupa z dyni curry to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz kolendry, dyni, mielony kminek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zupa z dyni z curry pestek dyni, Zupa Z Dyni Curry, oraz Zupa Z Dyni Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać por i kolejne 5 składników (por przez czosnek) i gotować 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać squash, woda, i jabłko; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
4
Połowę zupy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do dużej miski wlać ugotowaną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą zupą. Wrzucić zupę na patelnię, wymieszać śmietaną i solą. Gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Każdą porcję posypać około 1 łyżką kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn