Zupa Z Dyni Curry
Zupa z dyni curry to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz kolendry, dyni, mielony kminek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zupa z dyni z curry pestek dyni, Zupa Z Dyni Curry, oraz Zupa Z Dyni Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać por i kolejne 5 składników (por przez czosnek) i gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodać squash, woda, i jabłko; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości.
Połowę zupy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do dużej miski wlać ugotowaną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą zupą. Wrzucić zupę na patelnię, wymieszać śmietaną i solą. Gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Każdą porcję posypać około 1 łyżką kolendry.