Zupa z dyni Butternut II
Zupa z dyni Butternut II to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 1 godzina i 10 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, seler, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku, i gotować cebulę, seler, marchew, ziemniaki, i squash 5 minut, lub aż lekko rumiane.
Wlać tyle bulionu z kurczaka, aby przykryć warzywa. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, garnek przykryć, i gotować na wolnym ogniu 40 minut, lub aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Przełożyć zupę do blendera i zmiksować na gładką masę. Wróć do garnka i wymieszaj pozostały zapas, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem.