Zupa Z Dyni

Zupa Z Dyni
Zupa z dyni Butternut może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, szalotki, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 411 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest niesamowite. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój dynię na pół przez łodygę i usuń nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
3
Pokrojone krawędzie skropić olejem, doprawić solą i pieprzem,a następnie odłożyć na blachę do pieczenia. Pieczemy do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Wyjmij Kabaczek z piekarnika, Odwróć połówki i pozwól im stać, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Miąższ należy wyjąć z muszli, wrzucić do miski i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
5
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku z pokrywką podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
7
Dodaj miąższ squasha, rosół z kurczaka, i curry w proszku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć, i gotować, aż squash jest uszkodzony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Schłodzić mieszankę do squasha przez około 5 minut przed dodaniem do blendera. Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie gładka, przenosząc puree do czystego rondla podczas pracy. Doprawić zupę solą i pieprzem, do smaku i dusić kilka minut na średnim ogniu, aby połączyć smaki. Wrzucić zupę do miseczek i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn