Zupa Z Dyni
Zupa z dyni jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka liścia laurowego, dyni, oliwy z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.
Instrukcje
Umieść pory, Kabaczek, liść laurowy, sól i bulion w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, aż squash jest miękka, o 12 protokół.
Ostudzić przez co najmniej 10 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Zupę przecedzić partiami i nagrzać na średnim ogniu. W międzyczasie umieść pestki dyni (jeśli używasz) i rozmaryn na desce do krojenia i grubo posiekaj.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać nasiona i rozmaryn i ciepła, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, 2 do 3 protokół. Zupę pokroić w miseczki, posypać nasionami i rozmarynem.