Zupa Z Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Butternut Squash zupa spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 177 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.11 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka rosołu z kurczaka, sól koszerna, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek, szałwię, 1 łyżeczkę soli i doprawić pieprzem, do smaku. Gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie i pachnące, o 15 protokół. Podnieść ogień do średniej-wysokiej, dodać pomidory, i gotować, mieszając drewnianą łyżką, aż pomidory rozbić i cebula brązowo lekko, o 7 protokół.
Dodać squash i pozostałą łyżeczkę soli, i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest miękka, o 12 protokół.
Dodać bulion, doprowadzić do duszenia, i gotować, odkryte, aż warzywa zmiękną, o 20 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze lub blenderze zanurzeniowym. Odstawić zupę do garnka i podgrzać na średnim ogniu. Wymieszać z octem.
Zupę podawać w ciepłych miseczkach z odrobiną parmezanu.