Zupa Z Dyni
Zupa dyni Butternut może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, bitej śmietany, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; usunąć nasiona.
Miejsce squash, Wyciąć Boki w dół, w płytkiej patelni; dodać gorącą wodę do patelni na głębokość 3/4". Przykryć folią aluminiową i piec w 400 przez 40 minut lub do miękkości; odcedzić. Wyjąć miąższ; zacieru. Wyrzucić skorupę. Gotować marchew we wrzącej wodzie 25 minut lub do miękkości; odcedzić i zacieru.
Połącz squasha, marchewkę, rosół z kurczaka i następne 3 składniki w misce. Połowę mieszaniny przetworzyć w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Powtórz procedurę z pozostałą połową mieszanki do squasha.
Umieścić puree mieszaniny w dużym rondlu; doprowadzić do duszenia. Wymieszać śmietanę; powrócić do gotowanego na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia. Aby służyć, Chochla do poszczególnych misek.
Posypać orzechami pekan i gałką muszkatołową.