Zupa Z Dyni
Zupa z dyni jest bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 78 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz dyni, czosnek, krem knudsen, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać Kabaczek, cebulę i czosnek; gotować 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu. Wmieszać ziele angielskie; gotować i mieszać 1 min.
Dodać bulion i wodę. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 15 min. albo dopóki squash nie będzie delikatny. Proces, partiami, w robocie kuchennym, aż będzie gładki. Powrót do rondla; gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Chochla do 8 misek. Top z kwaśną śmietaną.