Zupa z czerwonej soczewicy i ziemniaków Ruth

Zupa z czerwonej soczewicy i ziemniaków Ruth
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Ruth czerwonej soczewicy i zupy ziemniaczanej spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 173 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 356 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieprz, pieprz cayenne, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Ruth ' s Chris Sweet Potato Casserole, oraz Zupa ze słodkich ziemniaków i soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i selerem. Gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszać ziemniaki, marchew, i czosnek. Nadal gotować i mieszać około 5 minut, aż ziemniaki są dobrze pokryte masłem. Doprawić mieszankę zielem angielskim, kminkiem, pieprzem cayenne, goździkami i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
Wlać bulion warzywny i wymieszać z soczewicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
SoczewicaSoczewica
4
Dodaj wodę, zwiększając ilość w razie potrzeby, aby pokryć wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i wymieszać jarmuż. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 35 do 45 minut, aż soczewica będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
5
Wymieszać kolendrę i Pilnik w proszku. Kontynuuj gotowanie około 5 minut lub do żądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plik W ProszkuPlik W Proszku
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn