Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Zupa z czerwonej soczewicy i dyni może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz soczewicę, mielony cynamon, pestki dyni i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Zupa Z Czerwonej Soczewicy I Dyni, oraz Zupa Z Soczewicy Dyniowej.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 4 protokół. Wymieszać 3 szklanki bulionu, soczewicę i kolejne 4 składniki( przez czerwoną paprykę); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub aż soczewica są miękkie.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Powrót soczewicy mieszaniny patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki bulionu, 1 szklanka wody i dynia na patelnię; gotować 3 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego. Wymieszać z imbirem i sokiem z cytryny. Chochla 1 1/2 filiżanki zupy do każdego z 4 misek; góry każdej porcji z około 2 łyżeczki jogurtu, 1 łyżka dyni, i 1 łyżka kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Oleju Roślinnego
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)