Zupa Z Czerwonej Soczewicy
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa z czerwonej soczewicy może być wspaniały przepis spróbować. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 215 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka cebuli, sok z cytryny, wywar warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, oraz Zupa Z Czerwonej Soczewicy.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzej olej.
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj seler i marchew i gotować na umiarkowanym ogniu przez 5 protokół.
Dodać ziemniaki, soczewicę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić, aż warzywa będą bardzo miękkie, 40 protokół.
Zupę przecedzić partiami i włożyć do rondla.
Dodać kminek, cayenne i sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem. Zupę pokroić w miseczki i podawać.