Zupa z czerwonej papryki i pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj czerwonej papryki i zupy pomidorowej. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 1g tłuszczu i w sumie 117 kalorii. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką rozmaryn, sok pomidorowy, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, który jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Pomidorowa Z Czerwonej Papryki, Pieczona Czerwona Papryka I Zupa Pomidorowa, oraz Zupa Z Schłodzonych Pomidorów I Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Połącz zupę pomidorową i wodę w dużym rondlu; gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Dodaj do garnka sok pomidorowy, szczypiorek, czosnek, cayenne, rozmaryn, tymianek, oregano, bazylię i paprykę. Dusić zupę przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory i czerwoną paprykę. Dusić, aż papryka będzie miękka, około 10 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.