Zupa Z Czerwonej Papryki Chipotle
Chipotle zupa z czerwonej papryki to Wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kolendry, marchew, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 18 minut lub do papryki są czernione.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 20 minut. Obierz.
W dużym rondlu umieścić paprykę, bulion i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 13 minut lub aż marchew będzie miękka.
Umieść 1 chipotle chile i połowę mieszanki pieprzu w blenderze; proces do gładkiej. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną chile i pieprzu. Powrót puree mieszaniny do patelni; wymieszać w pół na pół i sól. Gotować zupę na średnim ogniu 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.Zupa z kadzi na 4 miseczki. Top każdej porcji równomiernie z kwaśną śmietaną i kolendry.