Zupa Z Czerwonej Cebuli
Zupa z czerwonej cebuli może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki pietruszki, tymianek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, oraz Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, sól, i pieprz; przykryć i gotować na małym ogniu 30 minut lub aż cebula są rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; wymieszać z winem i pastą pomidorową. Gotować, aż wino prawie wyparuje (około 5 minut).
Dodaj wodę, pomidory, rozmaryn, tymianek, pietruszkę i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wymieszać z sosem sojowym; wyrzucić pietruszkę i liście laurowe.
Chochla 1 1/3 szklanki zupy do 6 misek żaroodpornych.
Umieścić Miski na blasze do pieczenia. Każdą porcję polać 1 kromką chleba, a każdą kromkę chleba posypać 2 łyżkami Gruyre i około 1 łyżką Asiago. Broil 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.