Zupa z czarnej fasoli z krabem i kiełbasą Andouille

Zupa z czarnej fasoli z krabem i kiełbasą Andouille może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz grudki krabów, sól i mielony pieprz, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z kiełbasą, Black - Eyed Peas and Rice with Andouille Sausage, oraz Slow Cooker Black Bean and Sausage Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence połącz fasolę, bulion, pomidory, kiełbasę, cebulę, seler, marchew, kminek, liście laurowe i 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Chochla do misek i udekorować kraba i kolendry.