Zupa z czarnej fasoli z kiełbasą
Zupa z czarnej fasoli z kiełbasą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka fasoli, kolendra, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z krabem i kiełbasą Andouille, Slow Cooker Black Bean and Sausage Soup, oraz Sausage' n ' black Bean Pasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż cebula zmięknie i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Połącz mieszankę cebuli, fasoli (z ich płynem), salsy i bulionu z kurczaka w powolnej kuchence. Dobrze wymieszać i gotować na niskim poziomie przez 5 godzin.
Kiełbaski wymieszać z mieszaniną fasoli w wolnej kuchence i gotować przez 1 godzinę dłużej.
Za pomocą szczypiec Usuń kiełbaski na deskę do krojenia, pokrój na kawałki wielkości kęsa, a następnie wróć do powolnej kuchenki. Wymieszać kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Podawać zupę na gorąco w miseczkach, z posiekanym awokado i odrobiną kwaśnej śmietany na wierzchu, w razie potrzeby.