Zupa z Czarnej Fasoli mamy Patty
Zupa z Czarnej Fasoli matki Patty może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 74 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 50 minut. Mieszanka pietruszki, selera, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Fasolę namoczyć przez noc na patelni z wodą.
Spuścić z moczonej wody. Fasolę dusić w 8 szklankach wody do miękkości.
Podczas gotowania fasoli, podsmażyć posiekaną cebulę i seler w margarynie, aż złoty.
Dodaj warzywa do garnka zupy wraz z liśćmi laurowymi, pietruszką, solą, pieprzem i szynką. Gotować na średnim ogniu przez 3 godziny, dodając wodę w razie potrzeby.
Po ugotowaniu i zmięknięciu fasoli wyjąć szynkę. Odstawić. Chłodna zupa i puree w partiach. Wrzucić zupę do garnka i dodać wytrawne sherry.
Mięso odciąć z kości i dodać mięso do zupy. Gotować na małym ogniu, aż do ogrzania, i dostosować przyprawy.