Zupa z Czarnej Fasoli mamy Patty

Zupa z Czarnej Fasoli mamy Patty
Zupa z Czarnej Fasoli matki Patty może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 74 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 50 minut. Mieszanka pietruszki, selera, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Fasolę namoczyć przez noc na patelni z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Spuścić z moczonej wody. Fasolę dusić w 8 szklankach wody do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Podczas gotowania fasoli, podsmażyć posiekaną cebulę i seler w margarynie, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj warzywa do garnka zupy wraz z liśćmi laurowymi, pietruszką, solą, pieprzem i szynką. Gotować na średnim ogniu przez 3 godziny, dodając wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Kość SzynkowaKość Szynkowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Po ugotowaniu i zmięknięciu fasoli wyjąć szynkę. Odstawić. Chłodna zupa i puree w partiach. Wrzucić zupę do garnka i dodać wytrawne sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne SherryWytrawne Sherry
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Mięso odciąć z kości i dodać mięso do zupy. Gotować na małym ogniu, aż do ogrzania, i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn