Zupa z czarnej fasoli

Zupa z czarnej fasoli
Zupa z czarnej fasoli zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis na lakto ovo serwuje 6 dań i kosztuje 79 centów za porcję . Jedna porcja zawiera 237 kalorii , 14 g białka i 3 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home wymaga czarnej fasoli, pomidorów z puszki, cebuli i bulionu z kurczaka. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest idealna na jesień . Świetnie sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z czarnej soczewicy i czarnej fasoli , Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) i Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) .

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek na oleju przez 2-3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W blenderze połącz 1/2 szklanki bulionu z kurczaka i 1 fasolę z puszki; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj do mieszanki cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wymieszaj pomidory, kminek, sól czosnkową, pozostałą fasolę i pozostały bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
5
Podawać z kolendrą, pietruszką, kwaśną śmietaną i chipsami tortilla według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn