Zupa Z Czarnej Fasoli
Zupa z Czarnej Fasoli wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 370 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz fasolę, olej canolan, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek, papryka, marchew i seler; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 12 protokół.
Dodaj chili w proszku i kminek. Smażyć przez około 3 protokół.
Wymieszać bulion i fasolę, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć 2 szklanki zupy i puree w blenderze. Wymieszać puree zupę z powrotem do garnka i gotować 5 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
Łyżka zupy do miski, top z jogurtem i kolendry i służyć.