Zupa Z Czarnej Fasoli
Zupa z czarnej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz Goyan adobo, ocet destylowany Goya, liść oregano Goyan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj kminek, czosnek, oregano i Sazon do garnka. Gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj 1 szklankę wody, fasola, liście laurowe, brązowy cukier i ocet; doprowadzić mieszaninę fasoli do wrzenia. Reduce to medium-low and gotuj na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i składniki łączą się, o 15 protokół. Zupę doprawić Adobo; wyrzucić liść laurowy.
Zupę podziel równomiernie między miseczki.
Dekoruj cebulą i kolendrą, w razie potrzeby.