Zupa Z Curry Por
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z curry por. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka curry, pieprz, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Curry Z Kalafiorem I Porem Diany Sturgis, Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora, oraz Zupa Ze Słodkich Ziemniaków (Curry Kumara Soup).
Instrukcje
W 3-qt. rondel, saute pory w maśle na średnim ogniu do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać bulion, wodę, marchew, seler, bulion, curry i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Lekko schłodzić.
Umieścić 1 szklankę zupy w blenderze; przykryć i proces do gładkiej. Wróć do pan.
Dodać mleko; podgrzać (nie gotować).