Zupa Z Cukinii Ze Świeżych Pomidorów
Zupa ze świeżych pomidorów z cukinią to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukinię, estragon, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Spróbuj Świeże Pomidorowe Risotto Z Cukinią I Cytryną, Sos Do Makaronu Ze Świeżych Pomidorów I Cukinii, oraz Sałatka ze świeżej kukurydzy, pomidorów i cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cukinię i czosnek na patelni, aż lekko rumiane.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W blenderze lub robocie, puree pomidory, cebula, i papryka chile, pozostawiając kilka małych kawałków.
W dużym garnku wymieszaj przecier pomidorowy i bulion warzywny. Doprawić estragonem, koperkiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i wymieszać w cukinii i czosnku. Przykryć i gotować 45 minut.