Zupa z cukinii i maślanki z pesto z rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj zupy z cukinii i maślanki z pesto z rukoli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Rukolowo-Maślana, Zupa z cukinii i rukoli, oraz Zupa z cukinii i rukoli z 10-dniowej diety Detox Dr Hyman dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować zupę, podgrzej duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj por i seler; smażyć 4 protokół.
Dodaj cukinię; smażyć 5 minut.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż cukinia jest bardzo delikatna.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Połowę masy cukinii umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do średniej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną cukinii. Wymieszać z maślanką, solą i pieprzem.
Aby przygotować pesto, umieścić rukolę i pozostałe składniki w blenderze; proces do gładkiej (dodać więcej wody, jeśli to konieczne).