Zupa z cukinii i kopru włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z cukinii i kopru włoskiego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Kopru Cukiniowego, Zupa z cukinii i kopru włoskiego, oraz Zupa z cukinii i kopru włoskiego z pieczonym Puree z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu przykryć pokrojony koper włoski wodą.
Dodać sok z cytryny i dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż koper włoski będzie miękki po przekłuciu nożem, około 20 minut.
W dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Dodać cukinię, cebulę i czosnek, doprawić solą i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zmięknie, o 10 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i ugotowany koper włoski i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż warzywa zmiękną całkowicie, o 8 protokół.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze. Odstawić zupę do garnka i doprawić solą i pieprzem. Kadzi zupę do płytkich misek. Do każdej zupy wlej 1 łyżkę crme frache i zawiruj.
Udekorować liśćmi kopru włoskiego i podawać.