Zupa z cukinii i kopru włoskiego

Zupa z cukinii i kopru włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z cukinii i kopru włoskiego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Kopru Cukiniowego, Zupa z cukinii i kopru włoskiego, oraz Zupa z cukinii i kopru włoskiego z pieczonym Puree z czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu przykryć pokrojony koper włoski wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Dodać sok z cytryny i dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż koper włoski będzie miękki po przekłuciu nożem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do PosypaniaPosiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do Posypania
3
Odcedzić koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
4
W dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
5
Dodać cukinię, cebulę i czosnek, doprawić solą i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
6
Dodać bulion z kurczaka i ugotowany koper włoski i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż warzywa zmiękną całkowicie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
7
Pracując partiami, puree zupę w blenderze. Odstawić zupę do garnka i doprawić solą i pieprzem. Kadzi zupę do płytkich misek. Do każdej zupy wlej 1 łyżkę crme frache i zawiruj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
ChochlaChochla
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
8
Udekorować liśćmi kopru włoskiego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn