Przepis Zupa z ciecierzycy dla miłośników Hummusu jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, sok z cytryny, płaską pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Hummus Z Ciecierzycy, Marokański Hummus Z Ciecierzycy, oraz Pikantny Dip Z Ciecierzycy (Hummus) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia wszystkie z wyjątkiem ostatnich 2 składników.Zmniejsz płomień do średniego i gotuj, pod przykryciem, 2 godziny.
2
Dodaj sok z cytryny i pieprz.Krem do uzyskania gładkości blenderem zanurzeniowym.Dostosuj teksturę i przyprawy
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)