Zupa z buraków, imbiru i mleka kokosowego

Zupa z buraków, imbiru i mleka kokosowego może być tylko zupą, której szukasz. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mleko kokosowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Curry Acorn Squash zupa z mlekiem kokosowym i imbirem duszone, Golden Milk: kremowa herbata kurkuma i imbir z mlekiem kokosowym, oraz Ciasto z masłem kokosowym z lodowym mlekiem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzać olej overmedium ciepła. Podsmaż cebulę, 5 minut.
Dodać czosnek i imbir; gotować, często mieszając, 5 minut.
Dodać buraki i 4 szklanki zapasów; doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ciepło i dusić, aż buraki są przetargu widłowego, 20 protokół. Z animmersją lub zwykłym blenderem, zupą puree, dodając pozostałą 1 filiżankę wywaru w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Wymieszać z mlekiem, solą i pieprzem.
Udekoruj natką pietruszki i buraczkami i w razie potrzeby serwuj chlebem.