Zupa z buraków i kopru włoskiego z kefirem
Zupa z buraków i kopru włoskiego z kefirem to bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 50 minut. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej zawartości soli, nasiona kopru włoskiego, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z buraków i kopru włoskiego z kefirem, Zupa z buraków i kopru włoskiego, oraz Zupa z buraków i kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę, posiekany koper i nasiona kopru włoskiego. Smażyć, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Dodać pokrojone w kostkę buraki i wymieszać.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować, aż buraki będą miękkie, 18 do 20 protokół. Zupa Puree w partiach w blenderze. Wróć do tego samego rondla.
Ubijamy 1 szklankę niesmakowanego kefiru i doprawiamy zupę solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Zupa rewarmowa.
Skropić kefirem bez smaku, udekorować liśćmi kopru włoskiego.
W porcji:146 kalorii, 9 g tłuszczu, 3 g błonnika