Zupa z buraków i kopru włoskiego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, woda, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa z buraków i kopru włoskiego, Zupa z buraków i kopru włoskiego z kefirem, oraz Zupa z buraczków i kopru włoskiego.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Umieścić buraki na dużym arkuszu folii aluminiowej; posypać buraki wodą. Buraki owinąć w folię; ułożyć paczkę buraków i cebulę na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
4
Piec w 375 przez 1 godzinę lub do miękkości. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W średnim rondlu połącz bulion, posiekany koper włoski i jabłko. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż Koper będzie miękki. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Obetnij korzenie buraków, zetrzyj skórki i grubo posiekaj. Obierz i ćwiartkę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Dodać buraki i cebulę do mieszaniny bulionu na patelni, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Połowę mieszanki buraków umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Do dużej miski wlać puree z buraków. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną buraków. Wymieszać z octem, sokiem, solą i pieprzem. Powrót puree mieszanki buraków do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
10
Przecieraną mieszaninę buraków umieścić na średnim ogniu i gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Zupa z kadzi do miseczek, a na wierzch z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego