Zupa z buraków i kopru włoskiego
Zupa z buraków i kopru włoskiego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, woda, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa z buraków i kopru włoskiego, Zupa z buraków i kopru włoskiego z kefirem, oraz Zupa z buraczków i kopru włoskiego.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić buraki na dużym arkuszu folii aluminiowej; posypać buraki wodą. Buraki owinąć w folię; ułożyć paczkę buraków i cebulę na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 1 godzinę lub do miękkości. Super.
W średnim rondlu połącz bulion, posiekany koper włoski i jabłko. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż Koper będzie miękki. Super.
Obetnij korzenie buraków, zetrzyj skórki i grubo posiekaj. Obierz i ćwiartkę cebuli.
Dodać buraki i cebulę do mieszaniny bulionu na patelni, mieszając, aby połączyć.
Połowę mieszanki buraków umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkości.
Do dużej miski wlać puree z buraków. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną buraków. Wymieszać z octem, sokiem, solą i pieprzem. Powrót puree mieszanki buraków do patelni.
Przecieraną mieszaninę buraków umieścić na średnim ogniu i gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Zupa z kadzi do miseczek, a na wierzch z kwaśną śmietaną.
Posypać równomiernie posiekanymi liśćmi kopru włoskiego.