Zupa z buraków i buraków
Zupa z buraków i buraków to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka pieprzu, cebuli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, Złoty Burak, zielenina i Torta ziemniaczana, oraz Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraczaną i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć Liściaste szczyty off buraki, pozostawiając 1 w. dołączonych łodyg. Umyć buraki i liście, odrzucając twarde łodygi. Buraki włożyć do średniego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, pokryte; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż buraki będą miękkie po przekłuciu, 35 do 45 minut.
Usuń skórę i łodygi, a następnie pokrój buraki cienko w poprzek.
Pokrój liście buraka poprzecznie na cienkie strzępy. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Dodać bulion i pokrojone buraki. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać zarezerwowane buraki i gotować, aż zwiędną, o 1 minutę.
Dodaj więcej bulionu, jeśli chcesz. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.