Zupa z buraków i buraków

Zupa z buraków i buraków
Zupa z buraków i buraków to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka pieprzu, cebuli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, Złoty Burak, zielenina i Torta ziemniaczana, oraz Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraczaną i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć Liściaste szczyty off buraki, pozostawiając 1 w. dołączonych łodyg. Umyć buraki i liście, odrzucając twarde łodygi. Buraki włożyć do średniego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, pokryte; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż buraki będą miękkie po przekłuciu, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedzić i ostudzić.
3
Usuń skórę i łodygi, a następnie pokrój buraki cienko w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Pokrój liście buraka poprzecznie na cienkie strzępy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
5
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodać bulion i pokrojone buraki. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać zarezerwowane buraki i gotować, aż zwiędną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8
Dodaj więcej bulionu, jeśli chcesz. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn