Zupa z buraków i buraków

Zupa z buraków i buraków
Zupa z buraków i buraków to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka pieprzu, cebuli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, Złoty Burak, zielenina i Torta ziemniaczana, oraz Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraczaną i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć Liściaste szczyty off buraki, pozostawiając 1 w. dołączonych łodyg. Umyć buraki i liście, odrzucając twarde łodygi. Buraki włożyć do średniego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, pokryte; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż buraki będą miękkie po przekłuciu, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Odcedzić i ostudzić.
3
Usuń skórę i łodygi, a następnie pokrój buraki cienko w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Pokrój liście buraka poprzecznie na cienkie strzępy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
5
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać bulion i pokrojone buraki. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać zarezerwowane buraki i gotować, aż zwiędną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
8
Dodaj więcej bulionu, jeśli chcesz. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn