Zupa Z Brązowej Fasoli

Zupa Z Brązowej Fasoli
Zupa z brązowej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 578 kalorii, 34g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, wodę, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Zupa z szynki i fasoli, Bean Counter Chowder, oraz Zupa ziemniaczana i fasolowa.

Instrukcje

1
Fasolę i wodę umieścić w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż fasola będzie prawie miękka, o 1 1/2 godziny. Przyprawić 1 1/2 łyżeczki chili w proszku i 1 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gotowania fasoli, pokruszyć mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i mięso jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać z przecierem pomidorowym, 1 łyżką chili w proszku, 1 łyżką soli i bułką tartą. Wymieszać do garnka z fasolą, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby osiągnąć żądaną grubość. Smak i dostosować przyprawy, jeśli chcesz przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn